Тел: +38 (068) 336-87-17    E-mail: sovailo@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПЕРШИЙ МАГАЗИН ПЛИТКОРІЗІВ

ПЕРШИЙ МАГАЗИН ПЛИТКОРІЗІВ

Дилер торгових марок "EINHELL", "FORTE", "ODWERK", "WERK" та інших

Продаж та прокат електроінструментів

Ланцюгова пила – бензинова або електрична?

Ланцюгова пила – бензинова або електрична? Прокат, оренда в Києві.

Спочатку ланцюгові пили використовувалися для валки і розпилювання дерев. Але з часом їх все частіше стали застосовувати на різних етапах будівництва. З’явилося два окремих класи цього унікального інструменту, які не конкурують, а швидше доповнюють один одного – бензинові та електричні.

Бензинова пила при будівельних роботах використовується для валки дерев, безперервної різання великої кількості однотипних заготовок – стійок, крокв, балок. Справа в тому, що пила з ДВС має більшу продуктивність у порівнянні з електричною тієї ж потужності. Працювати вона може цілий день без зупинок. Безумовним плюсом є автономність бензопили, електрики на будмайданчику немає, а ми працюємо.
Електрична пила – річ у певному сенсі делікатніше. Вона займеться більш тонкими, теслярськими роботами, пов’язаними з періодичними включення / вимикання – припустимо, точної прирізанням крокв. Тут все сходиться – бензопилу не зовсім логічно з завидною періодичністю «шморгать», а ось електропила завжди готова до роботи, варто лише натиснути кнопку. Більше того, вона потребує обов’язкових зупинках для охолодження обмотка двигуна, пиляти нею безперервно не можна – або спрацює тепловий захист, або, у випадку з дешевим китайським інструментом, розплавиться ізоляція на якорі, відбудеться замикання, і «все пропало». Зрідка ланцюгова пила буде застосовуватися всередині приміщень, тут тільки «електрика» – ні шуму ні, ні вихлопу.

Ми можемо запропонувати на прокат Бензопилу AL-KO BKS 4540, 1,7 кВт і ланцюгову пилу електричну Bosch AKE 40 S, 1,8 кВт

ТОВ «Олтек-інжиніринг»
Прокат, аренда електроінструментів в Києві

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт einhell.in.ua обов'язкове!

Увага

По техническим причинам Корзина временно не работает. Свяжитесь с нами по телефону или через форму внизу сайта. Просим прощение за временные трудности