Тел: +38 (068) 336-87-17    E-mail: sovailo@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПЕРШИЙ МАГАЗИН ПЛИТКОРІЗІВ

ПЕРШИЙ МАГАЗИН ПЛИТКОРІЗІВ

Дилер торгових марок "EINHELL", "FORTE", "ODWERK", "WERK" та інших

Продаж та прокат електроінструментів

Лазерний рівень BOSCH Quigo II

Найменування Лазерний рівень BOSCH Quigo II
Вартість інструменту, грн 2000
Базова вартість застави, грн 400
Вартість прокату за добу, грн 60
Вартість прокату ≥ 2 днів, грн 50
Вартість прокату ≥ 5 днів,за добу, грн 40
Вартість прокату ≥ 10 днів за добу, грн 30

Лазерний рівень BOSCH Quigo II

Нівелір BOSCH Quigo II – це компактний і легкий лазерний прилад, незамінний в оздоблювальних і ремонтних роботах. Рівень компактний, простий в експлуатації і надійний. Пристрій проектує  під кутом 90º горизонтальний і вертикальний промені (лінійний хрест). Переваги моделі: самонівелюванням на 4º з можливістю відключення цієї функції, висока точність. різьблення під штатив. Прилад легко фіксується на будь-яких горизонтальних і вертикальних поверхнях завдяки кріпильної скоби. Максимальний кут самонівелірування – 4º. У разі, якщо кут відхилення більше і самонівелюванням неможливо, включиться індикація. Якщо ви виконуєте роботи під кутом (наприклад, на сходах), досить просто заблокувати цю функцію і нахилити прилад.

Технічні характеристики лазерного рівня BOSCH Quigo II

Дальність проектування: 7 м;
Точність: ± 0,8 мм / м;
Діапазон самонівелірування: ± 4º;
Час самонівелірування: 6 с;
Кількість променів: 2;
Довжина хвилі: 637 нм;
Клас лазера: 2;
Елементи живлення: 2 х 1,5 В LR03 (тип ААА);
Різьба під штатив: 1/4 “;
Вага нетто: 0,25 кг;
Габарити (ДхВхШ): 65х65х65 мм.

Батарейки сплачуються окремо.

Скачати інструкції в форматі PDF Корисна інформація

Відгуки

  1. Раджу відразу брати моделі нівелірів постарше, хоча б у яких точність 0,3 на метр. В нівелірі є самовирівнюваннє, автоблокування підвісу. Прилад як прилад — це хіба що у ванній кахель класти, якщо відстань метрів 5-6 вдень вже нічого не видно лінія широка

  2. Нівелир Bosch Quigo практичний, своє призначення виконує повністю в приміщенні до 5 м.На вулиці складніше, особливо вдень. На віддаленні лінія жирновата, але до цього можна пристосуватися, роблячи мітку по центру луча. Батарейок вистачає дуже на довго, якщо не тримати прилад постійно включеним. для критиків хочу сказати, що за таку ціну причіпки недоречні, а похибка своєї точності визнають навіть бренди нівелювання.. Хочите супер точність — додайте до ціни «0». Рекомендую цей нівелір для дому та ремонту, всім хто любить працювати.​​Легкий, простий у використанні, наявність кронштейна, доступна ціна.
    Але неможливо використовувати в роботах, де потрібна абсолютна точність.

  3. Не згоден з тими критиками, які не вважають цей прилад нівеліром. Для квартири і будинку — саме воно. Для комерційного використання, дійсно, потрібен прилад точніше, з більшою дальністю, більш тривалою роботою від батарейок, з звуковим сигналом, штативом і окуляри бажано (відповідно від 100 у.о.). Рекомендую докупити до нього акумуляторні батареї, тому що в інструкції зазначено час безперервної роботи від батарей — 3 год.
    Переваги: ​​Ціна. Кріплення, що дозволяє не купувати штатив.
    Недоліки: Кріплення туге: довго треба встановлювати, якщо потрібно знову потрапити на намічені точки. Лінія дійсно дискретна, але якщо брати в межах 5м, то точність прийнятна. Для визначення закінчення самонівелірування треба дивитися на сигналізатор нагорі приладу, а не на місце куди проектується лінія лазера — це затягує настройку.

Залишити відгук

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт einhell.in.ua обов'язкове!

Увага

По техническим причинам Корзина временно не работает. Свяжитесь с нами по телефону или через форму внизу сайта. Просим прощение за временные трудности