Тел: +38 (068) 336-87-17    E-mail: sovailo@ukr.net
  • Укр
  • Рус

ПЕРШИЙ МАГАЗИН ПЛИТКОРІЗІВ

ПЕРШИЙ МАГАЗИН ПЛИТКОРІЗІВ

Дилер торгових марок "EINHELL", "FORTE", "ODWERK", "WERK" та інших

Продаж та прокат електроінструментів

Повітряний компресор Einhell TE-AC 50 Silent 4020620

Доставка безкоштовноТОРГ вітається
Найменування Повітряний компресор Einhell TE-AC 50 Silent 4020620
Вартість інструменту, грн
Базова вартість застави, грн
Вартість прокату за добу, грн
Вартість прокату ≥ 2 днів, грн
Вартість прокату ≥ 5 днів,за добу, грн
Вартість прокату ≥ 10 днів за добу, грн
12853 грн.

Повітряний компресор Einhell TE-AC 50 Silent 4020620

Переваги інструменту:

Безшумний компресор з низьким рівнем шуму 54 дБ (LpA). Більш тихий, ніж у стандартних компресорів, з порівнянною продуктивністю. Безмасляний двигун, який не потребує обслуговування, що знижує вимоги до технічного обслуговування. Бак на 50 літрів має достатній запас повітря. Застосування до 8 бар можна налаштувати за допомогою редуктора тиску. Манометр і швидкороз’ємне з’єднання для контрольованого тиску. Манометр і швидкороз’ємна муфта для нерегульованого тиску. Великі колеса і транспортувальна балка для зручного транспортування. Ноги з гасінням вібрації для надійного стояння 10-річна гарантія від корозії бака. Запобіжний клапан захищає користувача.

Опис товару:

Компресор Einhell TE-AC 50 Silent – це багатофункціональний безшумний компресор з низьким рівнем шуму 54 дБ (LpA) і номінальною потужністю 1500 Вт. Компресор працює набагато тихіше стандартних компресорів з порівнянною продуктивністю. Компресори можна використовувати як в майстерні, так і в гаражі, для ремонту і реставрації, а також для проведення дозвілля: використовуючи відповідні інструменти, ви можете швидко нанести лак і фарбу, а потім нанести консервирующее масло для дерева вибірково або на великій площі. Ви також можете виконати очистку повітрям або піскоструминну очищення в майстерні. Безшумний компресор приводиться в дію безмасляним двигуном, що не вимагає обслуговування, що знижує вимоги до технічного обслуговування. Бак на 50 літрів забезпечує достатній запас повітря для виконання основних завдань. Є редуктор тиску для регулювання додатків до максимального тиску 8 бар. Для полегшення обслуговування компресор має зливну пробку. Укомплектований манометром і швидко з’єднанням для контрольованого і нерегульованого тиску. Запобіжний клапан забезпечує високий рівень безпеки користувача. Великі колеса і транспортувальний штанг полегшують транспортування. Сталий і безпечне положення під час використання забезпечується амортизаційними ніжками. Einhell переконаний в якості і надає 10-річну гарантію на бак від корозії.

Технічні характеристики:

Електроживлення 220-240 В | 50 Гц Максимум.

потужність двигуна 1500 Вт 2 к.с.

Обороти двигуна 1 450 хв ^ -1

Швидкість насоса 1450 хв ^ -1

Потужність всмоктування 270 л / хв

Вихідна потужність при 0 бар 190 л / хв

Вихідна потужність при 4 барах 120 л / хв

Вихідна потужність при 7 бар 90 л / хв Максимум.

робочий тиск 8 бар

Обсяг бака 50 л

Кількість циліндрів 4 шт.

Рівень звукового тиску Lpa 53,51 дБ (A)

Рівень звукової потужності Lwa 78 дБ (A)

Номер за каталогом 4020620

Скачати інструкції в форматі PDF Корисна інформація

© ФОП Совайло А.В. - Весь матеріал на сайті авторський. При використанні, посилання на сайт einhell.in.ua обов'язкове!

Увага

По техническим причинам Корзина временно не работает. Свяжитесь с нами по телефону или через форму внизу сайта. Просим прощение за временные трудности